Tarinani

Jokaisella ihmisellä on taustansa. Tällä sivulla voit tutustua minun tarinaani. 

VALTAKUNNAN TASON OSAAMISTA. TAITOA TOTEUTTAA.

Toimin johtavana elinkeinoasiantuntijana Hyvinvointiala HALI:ssa. Edustamme 1500 yksityistä työnantajaa, joiden palve-luksessa on yli 85 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Työni on ajan hermolla olevaa vaativaa asiantuntija-työtä. Osallistun jatkuvasti eri lakien valmisteluun ja tuen liittomme jäseniä heidän elinkeinopoliittisissa haasteissaan. Olen ollut mukana valmistelemassa mm. vanhuspalvelulakia ja vanhusten laatusuositusta.


VAIKUTTAMISTOIMINTAToimin kotikuntani sosiaali- ja terveyslautakunnassa. Kansallisen kokoomuksen hyvinvointiverkostossa olen ollut mukana johtotehtävissä verkostojen perustamisesta lähtien (2016).

Olen vaikeavammaisten hoivapalveluita tuottavan Inkilähovi ry:n hallituksen puheenjohtaja sekä erityisammattiopisto Kiipulan johtokunnan jäsen. Minulla on laaja sidosryhmäverkosto ja poliittinen päätöksenteko on tullut minulle tutuksi pitkän työurani aikana.

Olen jäsenenä monissa työryhmissä ja ohjaus-ryhmissä sekä yrittäjyyteen että sosiaali- ja terveyden-huollon sisältöön liittyen.


PERHE- JA VAPAA-AIKA

Perheeseeni kuuluu aviomies Lauri (DI), kaksi tytärtä, kaksi avovävyä ja lapsenlapsi Patrik. Sekä tietenkin tyttärien koirat Armi ja Hertta. Asumme vapaa-aikamme Padasjoella ulkona puuhastellen sekä vesillä ja metsissä liikkuen.